HuoltopyyntöMiksi pyydämme sinua tekemään huoltopyynnön ennen huoltoon lähetystä?

Monessa tapauksessa pystymme auttamaan sinua ilman, että sinun tarvitsee edes lähettää Polar-tuotettasi huoltoon.

  • Jos huomaamme, että ongelma ratkeaa ohjelmistopäivityksellä tai muulla vianmäärityksellä, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa eteenpäin ongelmanratkaisussa.

  • Joissakin tilanteissa voimme lähettää sinulle uuden varaosan tai tuotteen ilman, että meidän tarvitsee edes pyytää tuotettasi huoltoon.

  • Jos vikakuvauksen perusteella päädymme siihen, että tuote on parempi lähettää huoltoon, toimitamme sinulle sähköpostitse osoitekortin ja tarkemmat ohjeet huoltolähetystä varten.

  • Jos tuote tai vikan korjaus ei kuulu takuun piiriin, annamme kustannusarvion ennen huoltotyön tekemistä. Voit myös hyväksyä kustannusarvion tiettyyn summaan asti jo huoltopyyntövaiheessa, se nopeuttaa huoltosi käsittelyä.

Toivommekin, että kiinnität huomiota mahdollisimman tarkan vikakuvauksen antamiseen, koska se helpottaa meitä auttamaan sinua eteenpäin. Kuvan liittäminen vikakuvaukseen on erittäin hyödyllistä.


Palvelu on tarkoitettu ainoastaan kuluttajille. Polar-jälleenmyyjiä ja valtuutettuja huoltopisteitä pyydämme käyttämään jälleenmyyjille tarkoitettua huollon rekisteröintipalvelua.