Huoltopyyntö
Huoltomme arvioitu korjausaika on tällä hetkellä noin 1 viikko siitä, kun tuotteesi on saapunut meille.


Miksi pyydämme sinua tekemään huoltopyynnön ennen huoltoon lähetystä?

Monessa tapauksessa pystymme auttamaan sinua ilman, että sinun tarvitsee edes lähettää Polar-tuotettasi huoltoon.

  • Jos huomaamme, että ongelma ratkeaa ohjelmistopäivityksellä tai muulla vianmäärityksellä, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä ja auttaa eteenpäin ongelmanratkaisussa.

  • Joissakin tilanteissa voimme lähettää sinulle uuden varaosan tai tuotteen ilman, että meidän tarvitsee edes pyytää tuotettasi huoltoon.

  • Jos vikakuvauksen perusteella päädymme siihen, että tuote on parempi lähettää huoltoon, toimitamme sinulle sähköpostitse osoitekortin huoltolähetystä varten. Voit tulostaa osoitekortin ja liimata/teipata sen paketin kylkeen ja jättää paketin mihin tahansa Postin laatikkoon tai toimipisteeseen. Postitus on sinulle lähetysvaiheessa maksuton. Jos huolto ei kuulu takuun piiriin, lisäämme postimaksun myöhemmin huoltolaskulle.

  • Jos tuote ei kuulu enää takuun piiriin, annamme kustannusarvion ennen huoltotyön tekemistä. Voit myös hyväksyä kustannusarvion tiettyyn summaan asti jo huoltopyyntövaiheessa, se nopeuttaa huoltosi käsittelyä.

Toivommekin, että kiinnität huomiota mahdollisimman tarkan vikakuvauksen antamiseen, koska se helpottaa meitä auttamaan sinua eteenpäin. Kuvan liittäminen vikakuvaukseen on erittäin hyödyllistä.


Palvelu on tarkoitettu ainoastaan kuluttajille. Polar-jälleenmyyjiä ja valtuutettuja huoltopisteitä pyydämme käyttämään jälleenmyyjille tarkoitettua huollon rekisteröintipalvelua.