Serviceanmodning for forbrugere


Hvorfor beder vi dig om at indsende en serviceanmodning, før du kan sende din enhed til reparation?

I mange tilfælde er vi i stand til at hjælpe dig, uden at du overhovedet behøver at sende din Polar-enhed ind.

  • Hvis vi kan afgøre, at problemet kan løses med en softwareopdatering eller ved hjælp af anden for form for fejlfinding, vil vores kundeservice kontakte dig og guide dig gennem de nødvendige trin til løsning af problemet.

  • I nogle tilfælde kan vi sende dig en ny reservedel eller et erstatningsprodukt, uden at du behøver at indsende din Polar-enhed.

  • Hvis vi ud fra din beskrivelse konkluderer, at enheden bør indsendes til reparation, sender vi dig en e-mail en label med returadresse, som du kan udskrive og sætte på pakken. Så sendes din pakke gratis til os. Hvis reparationen ikke er omfattet af garanti, føjes forsendelsesomkostningerne til den endelige faktura.

  • Hvis enheden ikke længere er omfattet af garanti, giver vi dig et estimat af omkostningerne, før enheden repareres.
Sørg for at beskrive problemet så præcist som muligt, da det giver os mulighed for at yde bedre hjælp til dig. Det kan også være en stor hjælp at vedhæfte et billede.


Denne tjeneste er udelukkende beregnet til kunder. Vi vil bede Polar-forhandlere og godkendte servicesteder om at bruge vores onlineregistreringstjeneste for forhandlere.