Serviceaanvraag voor consumenten


Waarom vragen we je een serviceaanvraag in te dienen voordat je je apparaat ter reparatie kunt opsturen?

In veel gevallen zijn wij in staat om je te helpen zonder dat je je Polar apparaat zelfs maar hoeft op te sturen.

  • Als het probleem kan worden opgelost door een software-update of door een andere vorm van probleemoplossing, zal onze klantenservice contact met je opnemen en je stap voor stap helpen om het probleem op te lossen.

  • In sommige gevallen kunnen we je een nieuw reserveonderdeel of een vervangend product toesturen zonder dat je je Polar apparaat hoeft op te sturen.

  • Als we op basis van je probleemomschrijving tot de conclusie komen dat het apparaat ter reparatie moet worden opgestuurd, sturen we je een retouradresetiket dat je kunt afdrukken en op het pakket kunt bevestigen. Je kunt het pakket dan gratis naar ons versturen. Als de reparatie niet onder de garantie valt, voegen we de verzendkosten toe aan de eindfactuur.

  • Als het apparaat niet langer onder de garantie valt, geven we je een prijsopgave door voordat we het repareren.

Stuur ons een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van het probleem, omdat we jou dan beter zullen kunnen helpen. Een foto bijvoegen is erg handig.


Deze service is uitsluitend bedoeld voor consumenten. Wij vragen Polar verkooppunten en geautoriseerde servicelocaties om gebruik te maken van de online registratieservice voor verkooppunten.